Opslaan van je foto’s en documenten

externe harde schijf

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon of een digitale camera waarmee foto’s worden gemaakt. Ideaal natuurlijk want je kunt eenvoudig grote hoeveelheden foto’s maken, de geheugenkaartje krijgen steeds meer ruimte. Na het sorteren van de gemaakte foto’s is het handig om de foto’s op te slaan, wil je het systeem van je computer niet teveel belasten dan is een externe harde schijf een perfect idee. Hierop kun je alle documenten en foto’s een veilige plek geven. 

Eenvoudig mee te nemen

Ook wanneer je documenten of foto’s mee wilt nemen is een externe harde schijf ideaal, in de meeste gevallen kun je de harde schijf eenvoudig aansluiten op een andere computer en zo de beelden bekijken. Maar ook als je tekort aan opslagruimte hebt op je computer kan de schijf goed dienst doen, een 3,5 inch is wat groter dus uitstekend geschikt om naast je computer te plaatsen. De kleinere variant van 2,5 inch is een mooi formaat om mee te nemen. Met Plug en Play sluit je de schijf aan op je Windows of Apple computer. 

externe harde schijf

Andere manieren om je documenten op te slaan

Naast een externe harde schijf zijn er nog andere manieren om foto’s en documenten eenvoudig op te slaan en eventueel mee te nemen, met een USB stick kun je tegenwoordig ook veel opslaan. Door de stick in een USB poort te plaatsen, kun je de bestanden of foto’s op de computer of de harde schijf buiten de computer. Het voordeel van een USB stick is het kleine formaat, deze is nog makkelijker mee te nemen dan een harde schijf. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.