Met https://www.simple-simon.net/nl/ de beste software in handen die je je maar kunt bedenken

Een werkbon maken kan best veel tijd in beslag nemen. Elke keer weer al die dingen invullen en eventueel de klant laten tekenen voor de werkzaamheden die jij hebt gedaan. Dan heb je ook nog eens de pech dat je pen weigert of leeg is en moet je eerst weer op zoek naar een pen die het wel doet. Dat is verleden tijd wanneer je gebruik gaat maken van de software van Simple Simon die je kunt vinden op simple-simon.net/nl/.

Hoe makkelijk is de software die je kunt vinden op https://www.simple-simon.net/nl/ nu eigenlijk?

De software van Simple Simon is zo supersimpel! Het zal je een werkbon maken heel veel makkelijker maken. Je hebt met deze app de meest betrouwbare werkbonapp in handen die jij je maar kunt wensen. Waarom moet je nu eigenlijk kiezen voor juist deze app? Dat gaan wij jou ook nog even vertellen.

Deze app maakt niet alleen een werkbon maken veel makkelijker voor jou maar het kan nog meer. Zo kan jij jouw planning erin zetten, je tijdregistratie erin toevoegen en het materiaalbeheer.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Super Simple app?

Buiten dat het je tijd bespaart bij het maken van een werkbon zijn er nog een aantal dingen waar je voordeel uit kunt halen met deze app.

Je bespaart dus kosten en tijd maar je verhoogt ook de kwaliteit. Je kunt met deze app precies zien waar jouw werknemers zich bevinden waardoor je, wanneer je een klus binnen hebt gehaald, de werknemer die het meest in de buurt is naar de volgende klus kunt sturen.

Je bent met het gebruik van deze app ook milieubewust bezig. Nu denk je misschien, hoe dan? Met deze werkbon app is het maken van een papieren werkbon namelijk niet meer nodig. Je hebt alles digitaal! Nooit meer gedoe omdat je het handschrift van een collega of personeelslid niet kunt lezen, geen werkbonnen meer die kwijtraken en alle communicatie gaat nu supersnel!

Ook heb je op deze manier veel meer inzichten in de projecten die op dat moment binnen jouw bedrijf lopen. Je krijgt zelfs inzicht op de reistijd die men nodig heeft.

Snelle communicatie en tijd besparen

Door het gebruik van deze app is de communicatie onderling ook veel sneller. Op deze manier bespaar je een zee van tijd. Alles wordt netjes ingevuld in de app en jij geeft aan wat er door wie gezien mag worden. Zo heb je alles bij elkaar in 1 oogopslag.

Simple Simon app koppelen aan andere programma’s

Maak je ook nog gebruik van andere onlineprogramma’s zoals bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan is de kans heel groot dat je deze kunt koppelen aan Simple Simon. ZO kun je dus nog beter alles in 1 app bijhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.