Hoger bod doen

Lexwonen

Je hebt al 3 keer hoger geboden op een woning dan de vraagprijs. Ook zijn er bezichtigingen afgebeld.

Hoe kan je toch een huis kopen

Stukje psychologie. Als jij iemand zoekt om voor jou het gras te maaien of de auto van binnen schoon te maken wat doe je dan.

 Smijt je met € 100,- of ga je onderzoeken waar iemand gevoelig voor is? Wellicht kan jij via jouw bedrijf wat kopen wat hij graag zou willen hebben en wellicht goedkoper dan die € 100,-.

Zo gaat het ook met een huis kopen. Hoger bod doen maar wel met de juiste voorwaarden. Weten wat de wensen van de verkoper zijn.

Wat kan je zelf?

Ga gewoon naar Facebook, Instagram of LinkedIn. Jij wil niet weten welke informatie je daar kan vinden.

Voorbeeld van klant van Lexwonen

Zelf was ik er niet eens op gekomen maar Harry en John, twee broers gingen op mijn advies dus internet afstruinen. Verkopers waren ouderen die 3 keer per jaar naar Portugal gingen op vakantie om te Golfen.

Kort door de bocht. Beide broers boden € 50.000,- hoger dan de vraagprijs  en boden de familie een 10 daagse reis naar Portugal aan op het Golfresort.

Deal was gesloten. Door hoger te bieden na ons onderzoek en door die vakantiereis zijn de broertjes het geworden. Deze ludieke actie konden verkopers waarderen.

Fantasie, kennis en inventarisatie werkt

Lexwonen
Kennis en inventarisatie belangrijk

Kennis en inventarisatie belangrijk

Wil jij nu een huis kopen en heb je moeite met het gehele proces. Kijk ook eens even op de startpagina van lexwonen.nl naar de specifieke hypotheken. Op deze indexpagina zie je een diversiteit van hypotheken en problemen. De kennis en ervaring is het belangrijkste, daarna het hogere bod en je mensenkennis.

Nooit eerst kopen en dan naar hypotheekadviseur

Ga nooit eerst bezichtigen en dan pas naar een aankoopmakelaar of hypotheekadviseur. Altijd eerst laten inventariseren. Meestal komen er zaken aan het licht die eerst opgelost moeten worden. Kom je problemen tegen nadat je een bod hebt gedaan?

Jij krijgt maar een paar weken de tijd om alles op te lossen. Vaak zijn dit simpele zaken maar die wel moeten gebeuren.

Heb je dit niet vroegtijdig ontdekt? Heb je uitstel nodig? De kans is groot dat de verkoper voor een ander kiest, met name in deze tijd mag je geen fouten maken.

Meer info over juiste bod en woningwaarde indicatie en hypotheken? Bel Lexwonen 06-83944458.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.