Concurrentie te slim af met adverteren Google Ads

In de afgelopen twee jaar is er ontzettend veel gebeurt. Zonder al te veel op de details in te gaan kunnen we het met zijn allen eens zijn dat de wereldwijde situatie heeft geleid tot flinke verschuivingen in de economie. De impact was vooral groots en dus ook groots te zien met betrekking tot de verschuiving van fysieke verkoop naar online verkoop. Om nu nog kans te maken met online verkopen zul je bijna zeker moeten adverteren Google Ads.

google

Wat is Google Ads?

Adverteren Google Ads is een manier waarop je kunt betalen om beter zichtbaar te worden in Google. Het is Google’s voornaamste verdienmodel. Met $147 miljard dollar in 2020 was Google Ads verantwoordelijk voor meer dan maar liefst 80% van de omzet van moederbedrijf Alphabet Inc.

Door een betere positie te kopen in Google ben jij met minder moeite direct zichtbaar voor jouw klanten. Zo kun je de naamsbekendheid van jouw bedrijf opbouwen door bezoekers te introduceren met jouw website. In feite doe je mee aan een veilig. Meerdere partijen bieden een bedrag wat zij bereidt zijn te betalen per klik. Het hoogste bod komt dan bovenaan de pagina te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.